Op zoek naar hoge kwaliteit keukenkranen?
Close
Penningweg 14D 4879 AG Etten-Leur
Maandag t/m zondag te bereiken via mail. Antwoord binnen 2 uur.

Welke betaalmethodes zijn er op de webshop?

Directe bankoverschrijving:
Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

PayPal:
Internationaal betaalmiddel met aankoopbescherming.

iDEAL:
In Nederland het meest gebruikte betaalmethode Waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank.

Als je iets koopt via een webwinkel, dan kies je ‘bij de kassa’ je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving of mobiel bankieren app van je bank. Als je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Maestro:
Tijdens het online winkelen op het internet wordt de klant bij het betalen met Maestro in eerste instantie naar een beveiligde pagina van zijn kaart-uitgevende bank geleid.

De Maestro acceptatie is alleen in verband met de authenticatie-proces van de MasterCard SecureCode mogelijk. De kaarthouder wordt hier geïdentificeerd met behulp van een wachtwoord of pincode. Alleen dan zal de werkelijke online betaling plaatsvinden.

Mastercard:
Kredietkaart met aflevergarantie en aankoopverzekering. De Mastercard SecureCode is een extra beveiliging. Met uw persoonlijke wachtwoord of e-Code betaalt u veilig online met uw Mastercard.

MisterCash/Bancontact:
Bancontact, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, is de Belgische marktleider op gebied van elektronische betalingen.

Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten

VISA:
Wereldwijd betalingstechnologiebedrijf dat consumenten, bedrijven, banken en overheden in staat stelt om digitale valuta te gebruiken.

Visa is een van de meeste geavanceerde betalingsverwerkingsnetwerken.