Op zoek naar hoge kwaliteit keukenkranen?
Close
Penningweg 14D 4879 AG Etten-Leur
Maandag t/m zondag te bereiken via mail. Antwoord binnen 2 uur.

Wij als keukenkraanwinkel.be zorgen ervoor dat er bij ons in het assortiment alleen A merk keukenkranen worden verkocht! Wij vinden het namelijk enorm belangrijk om keukenkraan merken van de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen een zon voordelig mogelijk tarief. Ook bezoeken wij regelmatig beurzen en andere bijeenkomsten van keukenkranen zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken binnen de keukenkraan branche.

Wij zorgen ervoor dat iedere keukenkraan die bij ons gekocht word is voorzien van minimaal 2 jaar en meestal 5 jaar garantie zodat u weet dat wij met professionele leveranciers van keukenkranen werken.

De verschillende merken die wij aanbieden:

– Keukenkraan van het merk: Italian Inox

– Keukenkraan van het merk: Franke

– Keukenkraan van het merk: Blanco

– Keukenkraan van het merk: Reginox

– Keukenkraan van het merk: villeroy & Boch

– Keukenkraan van het merk: Lorreine

– Keukenkraan van het merk: Quooker

– Keukenkraan van het merk: Kludi

Zoals je hier boven ziet hebben we alle A-merk keukenkranen in ons assortiment. Toch proberen wij het assortiment altijd uit te breiden dus zit er merk keukenkranen niet tussen? Laat het ons weten en wij gaan er alles aan doen om er voor te zorgen dat de keukenkraan leverancier aan ons assortiment word toegevoegd! .

Aangezien wij bij veel van onze keukenkraan leveranciers groot inkopen kunnen wij doormiddel van speciale prijsafspraken u een meest voordelige prijs aanbieden! Ziet u een bepaalde keukenkraan toch ergens goedkoper? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u goed geholpen word!